Een samenwerking tussen:

Onze troeven

Werknemer met gele helm buiten kader voor infrastructuur project

Samen ruim 30 jaar ervaring

Bij Beltek & Matemco komt de gezamenlijke expertise en toewijding van twee toonaangevende bedrijven samen. Door de jaren heen hebben wij diverse projecten in België en Nederland met succes gerealiseerd. Onze gecombineerde ervaring stelt ons in staat om oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.

Zo begon Matemco ruim 50 jaar geleden al met de verkoop van stellingen, met infrastructurele werken als speerpunt. Ook Beltek beweegt zich al lang in de markt en is opgericht door gedreven specialisten die samen hun sporen hebben verdiend bij diverse bedrijven in stellingbouw en bekistingen

Benieuwd of onze oplossingen passen bij uw project? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak via onderstaande button.

3D of 4D engineering

In een tijdperk waarin technologie de bouwsector transformeert, bieden Beltek & Matemco geavanceerde engineeringsdiensten aan. Of het nu gaat om 3D-visualisatie of 4D-tijdbeheer, ons team van specialisten gebruikt de nieuwste technieken om complexe projecten van tevoren inzichtelijk te maken. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Onze troeven 2

Bij ons kunt u bouwen op:

De zekerheid van
Beltek & Matemco

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Beltek & Matemco, kiest u voor de gebundelde expertise van twee toonaangevende bedrijven. Deze unieke samenwerking verzekert u van state-of-the-art oplossingen en een diep begrip van de Belgische markt dankzij Beltek’s lokale roots.

Wat ons écht onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en een persoonlijke benadering. Wij streven ernaar om nauw met u samen te werken, oplossingen op maat te bieden en constant de lat hoog te leggen in innovatie en service. Met Beltek & Matemco heeft u dus een betrouwbare, innovatieve en klantgerichte partner aan uw zijde.

Matemco stelling Antwerpen met zonlicht

Heureux de prendre contact avec nous.

Entrez votre message ici et nous vous contacterons dès que possible ! Vous préférez prendre rendez-vous directement ou demander un devis ? C’est également possible ! Utilisez pour cela les boutons ci-dessous.