Een samenwerking tussen:

Over ons

Over ons 1

De samenwerking

De samenwerking tussen Beltek & Matemco is ontstaan vanuit een gedeelde visie om klanten efficiënte en effectieve oplossingen te bieden. Wij zijn er van overtuigd dat grote prestaties mogelijk zijn door samen te werken.

Beltek is een Belgische onderneming gespecialiseerd in infrastructuurwerken. Met een diepe lokale expertise biedt het bedrijf innovatieve oplossingen, en staat het bekend om zijn betrouwbaarheid en nauwe samenwerking met klanten in de Belgische bouwsector.

Matemco is een toonaangevende Nederlandse specialist in ondersteuningen en bekistingen voor de bouwsector. Met geavanceerde engineering en een brede ervaring in infrastructurele projecten biedt Matemco op maat gemaakte oplossingen voor complexe bouwuitdagingen.

Onze geschiedenis

De rijke geschiedenis van Matemco begon ruim 53 jaar geleden met de verkoop van stellingen. Onze innovatieve kijk transformeerde deze stellingen in ondersteuningen, waardoor een nieuwe manier van ondersteunen onstond. Hierbij zijn infrastructurele projecten altijd ons speerpunt geweest.

Ook bij Beltek bouwen we op decennia lange ervaring. Opgericht door ervaren professionals die hun deskundigheid bij diverse bedrijven in stellingbouw en bekistingen hebben opgedaan.

Een goed voorbeeld van onze recentelijk gecombineerde expertise is het pas voltooide recreaduct op de Ring van Antwerpen. Benieuwd naar dit project? Klik dan op de button hieronder.

Over ons Matemco team rond 1970

Trots op onze mensen

Certificering

Met Beltek kiest u voor een erkende, VCA gecertificeerde partner. Dit betekent dat u samenwerkt met een bedrijf dat zich inzet voor zowel vakmanschap als veiligheid. Voor u houdt dit in: kwaliteitsgarantie en de zekerheid dat alle projecten worden uitgevoerd met de hoogste veiligheidsnormen.

Bij Matemco streven we altijd naar verbetering. Onze focus ligt dan ook op het behalen van belangrijke certificeringen, zoals VCA*, de Safe Culture Ladder, de CO₂ prestatieladder en MVO. Deze certificeringen zijn niet zomaar badges; ze vertegenwoordigen onze toewijding aan veiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor u betekent dit dat u vertrouwt op een partner die milieubewust is, veiligheid voorop stelt en streeft naar maatschappelijk verantwoorde oplossingen.

Xavier portret duotone V2

Xavier van Hoye

Zaakvoerder

Arnaud portret duotone V2

Arnaud Ruelle

Zaakvoerder

Tom portret duotone V2

Tom Diepgrond

Projectleider infrawerken