Een samenwerking tussen:

Ondersteuningen

Veilig werken met betrouwbare ondersteuningen

In de civiele sector is veiligheid van het grootste belang en dat begrijpen we als geen ander. Wij leggen de nadruk op optimale kwaliteit en veiligheid in deze context. Het modulaire Kwiksteigersysteem van Matemco is een toonaangevend voorbeeld van hoe tijdelijke ondersteuningen zowel stabiliteit als betrouwbaarheid kunnen bieden. Dit systeem is ontworpen met het oog op flexibiliteit en robuustheid, waardoor bouwprofessionals met vertrouwen en veiligheid kunnen werken.

Hasselt
Recreaduct Antwerpen 1

Hoge belastingen

Bij infrastructurele projecten kunnen de belastingen op constructies en hun ondersteuningen enorm variëren en soms extreem hoog zijn. Het is daarom cruciaal om te vertrouwen op systemen die deze belastingen aankunnen. De Kwiksteigersystemen van Matemco zijn hier specifiek voor ontworpen. Met staanders die belastingen tot wel 75 kN kunnen dragen, garanderen we dat onze systemen niet alleen duurzaam zijn, maar ook de vereiste veiligheid bieden voor civiele bouwprojecten.

Waarom zijn de juiste ondersteuningen belangrijk?

Ondersteuningen zijn niet alleen essentieel voor de structurele integriteit van een bouwproject, maar ze spelen ook een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van de werknemers op de bouwplaats. Zonder betrouwbare ondersteuningen kunnen bouwprojecten gevaar lopen op instortingen, wat kan leiden tot ernstige verwondingen of zelfs dodelijke ongelukken.

Over ons 2
Wim portret duotone

Kunt u ook een steuntje in de rug gebruiken?

Bent u op zoek naar deskundig advies of heeft u specifieke vragen over onze bekistingssystemen? Neem gerust contact op met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van passend en op maat gemaakt advies voor uw bouwproject.