Een samenwerking tussen:

Veiligheid

Veiligheid voorop

In de bouwsector is veiligheid van het grootste belang. Bij Beltek & Matemco begrijpen we dit en zetten we ons daarom in om stellingsystemen van de hoogste kwaliteit en veiligheid te bieden.

Met meer dan 900.000 Kwiksteiger onderdelen in ons assortiment, werken wij gestructureerd en volgens de LEAN-methodiek. Dit zorgt ervoor dat elk onderdeel voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Indien nodig worden reparaties uitgevoerd in eigen beheer, wat de betrouwbaarheid en veiligheid van de systemen verder waarborgt.

De combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen en een doordachte werkwijze resulteert in stellingsystemen die de veiligheid op de bouwplaats maximaliseren.

Recreaduct Antwerpen 1
Werftrappen en ondersteuningen bij Theemswegtracé Botlek Rotterdam

Onze veiligheidsdiensten

Om de veiligheid te waarborgen hebben we bij Beltek & Matemco de volledige controle over het onderhoud en de kwaliteit van onze producten. Hieronder leest u meer over onze veiligheidsdiensten. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Risico analyse

We voeren grondige risicoanalyses uit om potentiële gevaren op de bouwplaats te identificeren. We zorgen dat we mogelijke risico’s tijdig herkennen en passende maatregelen nemen om deze te minimaliseren. Deze proactieve benadering zorgt ervoor dat projecten soepel verlopen en onvoorziene problemen worden voorkomen.

Veiligheidsuitrusting

Veiligheid begint bij kennis en voorbereiding. Daarom bieden we uitgebreide trainingen om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen weten hoe ze veilig kunnen werken met onze stellingsystemen. Daarnaast leveren we hoogwaardige veiligheidsuitrusting om de veiligheid op de bouwplaats verder te waarborgen. Van helmen tot veiligheidsharnassen, elk stuk uitrusting is zorgvuldig geselecteerd om maximale bescherming te bieden.

Veilig werken

Bij Beltek & Matemco staat veilig werken voorop. Daarom zorgen we ervoor dat onze stellingsystemen niet alleen voldoen aan alle veiligheidsnormen, maar ook gebruiksvriendelijk zijn. Regelmatige controles, onderhoud en continue training zorgen ervoor dat elk teamlid de beste praktijken volgt, wat resulteert in een veilige en efficiënte werkomgeving.

Xavier portret duotone

Kunnen wij u veilig op weg helpen?

Bent u op zoek naar deskundig advies of heeft u specifieke vragen over onze stellingen, ondersteuningen of bekistingssystemen? Neem gerust contact op met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van passend en op maat gemaakt advies voor uw bouwproject.