Een samenwerking tussen:

Bekistingen

Verschillende bekistingsystemen

Bij Beltek & Matemco zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten bekistingen die essentieel zijn voor infrastructuurprojecten. Onze bekistingoplossingen zijn erop gericht om uw bouwproces efficiënter, sneller en veiliger te maken.

Bekistingen van Beltek-Matemco bij aanleg recreaduct Antwerpen
Houten bekistingen van Matemco

Houten bekistingen

Houten bekistingen zijn een traditionele manier om beton in een gewenste vorm te gieten. Het is essentieel voor het creëren van solide en duurzame constructies. We combineren de natuurlijke sterkte van hout met geavanceerde technieken om een veilige en efficiënte bekisting te bieden die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. We beschikken over hoge kwaliteit houten bekistingen, geschikt voor diverse bouwtoepassingen.

Paneelbekisting

Paneelbekisting is lichtgewicht, duurzaam en biedt een snelle oplossing voor bouwprojecten. Het is ideaal voor herhaald gebruik en zorgt voor een gladde afwerking van het beton. Onze paneelbekisting is dan ook ontworpen voor maximale efficiëntie en veiligheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor moderne bouwprojecten.

Aluminium bekistingen door Beltek Matemco

Vloerbekisting

Wandbekisting

Maatwerk

Vloerbekisting speelt een cruciale rol bij het creëren van stevige en vlakke vloeren. Het zorgt voor een stabiele basis waarop beton kan worden gestort en uitgehard. Daarom bieden we geavanceerde vloerbekistings-systemen die zorgen voor een snelle en nauwkeurige installatie, wat resulteert in hoogwaardige betonvloeren.

Wandbekisting als onderdeel van ons aanbod kan het sluitstuk zijn van uw complete levering. Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij u een integraal bekistingsplan op te stellen. 

We begrijpen we dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte bekistingoplossingen. Heeft u een specifieke, afwijkende of gecompliceerde opdracht? Ook dan kunt u bij ons terecht! Onze engineers denken graag met u mee en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Tom portret duotone

Laat u niet kisten!

Bent u op zoek naar deskundig advies of heeft u specifieke vragen over onze bekistingssystemen? Neem gerust contact op met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van passend en op maat gemaakt advies voor uw bouwproject.