Een samenwerking tussen:

Stellingen

Veiligheid en kwaliteit

Onze Kwiksteiger stellingen staan bekend om hun stabiliteit en flexibiliteit met gegarandeerd korte montage- en demontagetijden. Met diverse slaghoogtes en een breed scala aan consoles in verschillende varianten, bieden we een oplossing die zowel flexibel als stevig is.

Het Kwiksteigersysteem is een multifunctioneel toepasbaar systeem en is niet alleen geschikt als gevelstelling, maar ook voor diverse andere doeleinden zoals metsel-, rol-, vlecht-, renovatie-, ruimtelijk-, stort-, hijs- en doorwerkstellingen. Een van de unieke kenmerken van het dit systeem is het gebruik van stalen planken die stevig opgesloten zitten tussen de kortelingen. Dit zorgt ervoor dat er hogere belastingen kunnen worden behaald, terwijl de kwaliteit en veiligheid optimaal gewaarborgd blijven.

Bovendien biedt het systeem verschillende slaghoogtes en is het uitgerust met diverse consoles en metselsteunen. Deze consoles, beschikbaar in varianten van 1, 2, 3 en 4-planks, kunnen op elke halve meter worden aangebracht, wat zorgt voor voldoende ruimte voor zowel materiaal als personeel.

Recreaduct Antwerpen 1
Onze projecten - Header

De veelzijdigheid van Kwiksteiger

Onze stellingen staan voor veelzijdigheid en efficiëntie. Dankzij de versterkte kortelingen en stalen planken kunnen er moeiteloos pakketten van 400 stenen per vak geplaatst worden, terwijl de efficiënte staanderafstand van 2,40 meter behouden blijft.

Onze Kwiksteiger stellingsystemen bieden ook diverse oplossingen voor veilige en snelle toegang, zoals werftrappen en toegangswegen voor materialen.

Voor maximale efficiëntie kan het Kwiksteigersysteem worden uitgebreid met het Kwiksteiger Shoring systeem, wat resulteert in een stabiele steigerunit die gemakkelijk verplaatst kan worden.

Complexe civiele oplossingen

In infrastructuur sector zijn er vaak complexe uitdagingen die vragen om specifieke oplossingen. Door onze expertise en ervaring, bieden wij op maat gemaakte stellingsystemen die perfect aansluiten bij deze complexe civiele behoeften.

Of het nu gaat om grote infrastructurele projecten of specifieke renovatiewerkzaamheden, de stellingsystemen van Beltek & Matemco zijn ontworpen om maximale veiligheid en efficiëntie te bieden. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en materialen van topkwaliteit, zorgen ze ervoor dat elk project, ongeacht de complexiteit, met succes en veiligheid wordt voltooid.

Onze troeven 2

Oplossingen voor elk project

Stellingen zijn een essentieel onderdeel van elk bouwproject. We vinden het dan ook belangrijk om de veiligheid en kwaliteit van onze systemen te waarborgen. Gelukkig biedt ons Kwiksteiger stellingsysteem een veelzijdige oplossing voor ieder project. Benieuwd wat er allemaal kan? Hieronder ziet u een greep uit de mogelijkheden:

Volumestellingen

Volumestellingen zijn ontworpen voor grotere bouwprojecten waar veel ruimte nodig is. Ruimtelijk en stabiel.

Toegangssteigers

Toegangssteigers en werftrappen zijn essentieel voor het veilig bereiken van hogere niveaus op een bouwplaats. Stevig en betrouwbaar.

Hangstellingen

Hangstellingen zijn ideaal voor werkzaamheden aan bruggen of andere hoge structuren. Veilig en efficiënt.

Metselstellingen

Metselstellingen zijn speciaal ontworpen voor metsel-werkzaamheden. Stabiel en aanpasbaar.

Jonas portret duotone

Hoe kunnen wij u in stelling brengen?

Bent u op zoek naar deskundig advies of heeft u specifieke vragen over onze ondersteuningen, stellingen of bekistingssystemen? Neem gerust contact op met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van passend en op maat gemaakt advies voor uw bouwproject.